Bilutleie Mytilíni

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Mytilíni på dine vegne.

Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
search_main.worry_free_block.title
 • search_main.worry_free_block.usp.no_worries_deductible
 • search_main.worry_free_block.usp.unlimited_mileage
 • search_main.worry_free_block.usp.top_rated_suppliers
 • search_main.worry_free_block.usp.full_full_fuel_policy

Bilutleie Mytilíni

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Mytilíni på dine vegne.

Book before 25 February 2019 and pick up your rental by Sunday 7 April 2019
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Mytilíni

 1. Hjem
 2. Bilutleie Hellas
 3. Bilutleie Lésvos
 4. Mytilíni
EasyTerra Bilutleie Mytilíni er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Mytilíni

Bilutleie Mytilíni
Bilutleie Mytilíni

Innledning

Lesbos (eller Lésvos) er den neststørste greske øya. Den består av to dominerende fjelltopper: Lepetymnos (967 m) og Olympus (939 m, må ikke forveksles med Olympus på fastlandet i Hellas). Øya blir også kalt Mitilíni av mange grekere, etter hovedstaden. Petrified skogene i Lesbos, som består av kjempegrantrær, er verdensberømte. Disse skogene ved på øya ble tildekket av en lavastrøm og er i dag et vernet naturområde.
Ordet "lesbisk" stammer fra navnet Lesbos, og er basert på diktene av dikterinnen Sappho som drev et utdanningsinstitutt for jenter i Mitilíni. I hennes dikt skrev hun lidenskapelig om jenter, men det ble aldri påvist om hun også hadde noe erotisk forhold til dem.

Befolkning

Lesbos har omtrent 90,000 innbyggere, en tredjedel bor i hovedstaden.

Beliggenhet

Lesbos befinner seg øst for Egeerhavet, like utenfor kysten i Tyrkia. Øya Kos ligger sør for Lesbos, den tyrkiske byen Izmir ligger sør øst. Kystlingen i sør har to dype sund Geras og Kallonis.

Økonomi

Turismen spiller en viktig rolle for den lokal økonomien. Besøkende reiser først og fremst til hovedstaden og de kystligne byene Plomari, Molyvos og Eressos. Landbruk består av oliven, fiken og korn. På øya er det ikke færre enn 11 millioner oliventrær som dekker nesten halve øya. Olivene blir behandlet til olivenolje. I tilleg er det garveri og såpefabrikk.

Flyplasser

Øya Lesbos Mytilene Internasjonale Lufthavn (eller Odysseas Elytis) befinner seg i den sør-østlige yttergrensen av øya, åtte kilometer sør for hovedstaden. Det går fly til Athen, Thessaloniki, Khios  og Lemnos. Iløpet av sommeren er det mange charterreiser. Det er en bussforbindelse til hovedstadens sentrum.

Offentlig transport

Det er et utmerket offentlig transportsystem på Lesbos. Alle de største stedene kan ankommes med buss. Ofte går det ikke busser midt på dagen (mellom 11.00 og 13.00). Utenfor høysesongen er hyppigheten redusert betydelig. De fleste bussene går til faste tider fra hovedstadens sentral busstasjon.

Fra hovedstadens havn er det ferjeforbindelser til andre øyer i Egeerhavet og til Athen.

Trafikk og Parkering

De største veiene på øya er i god stand. Hvis du vil besøke innlandet anbefaler vi å leie en  4-hjulstrekker. Veiene, som vanligvis ikke er annet enn grusveier, kan være veldig krokete og svingete. Alltid forvent det uventede: mennesker, dyr og go-kart kan være midt i veien.
Kjør forsiktig, småstein kan ødelegge understellet på leiebilen din.

Hoteller

Lesbos er enda ikke blitt et sted som myldrer av turister, men det er noen typisk turiststeder som Molyvos i nord og Eressos i vest. der vil du finne forskjellige hoteller, bed & breakfast og leiligheter. Dersom du ønsker å bo på et rolig sted er det mange muligheter for å leie en hytte. Hyttene befinner seg oftest på fjerntliggende steder, som betyr at leiebil er uunnværlig. Om sommeren må du bestille på forhånd.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Lesbos, vi Google, og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Mytilíni

EasyTerra Bilutleie Mytilíni sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Hellas, men i en annen by enn Mytilíni, klikk deg frem til Bilutleie Hellas-siden, der du kan velge byen i Hellas der du vil leie en bil.