Bilutleie Cork Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Cork Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 2. juni – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Cork Lufthavn

 1. Hjem
 2. Bilutleie Irland
 3. Bilutleie Cork
 4. Cork Airport
EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Stedsinformasjon for Cork Lufthavn

Cork Lufthavn i et nøtteskall

Aerfort Chorcaí, som denne flyplassen heter på irsk, er den andre flyplassen i Irland, etter Dublin Internasjonale Lufthavn. Flyplassen er i stand til å prosessere 3 millioner passasjerer i året. Den er spesielt viktig for det irske flyseskapet Aer Lingus og lavprisflyselskapet Ryanair. Cork ligger på sør-kysten i Irland, hvor elven Lee renner inn i Cork Harbour. Flyplassen opplever ofte dårlige værforhold, i slike tilfeller lander flyene på Shannon, Kerry eller Dublin.

Flyplassen er lett ankommelig via motorveien med bil og buss. Det går en buss hver 30. minutt til Cork, som ligger åtte kilometer fra flyplassen. Det er et hotell ved flyplassen, som også har mange barer, restauranter og butikker. Det er også en sportsbar med store tv-skjermer. Forretningsreisende kan benytte Jack Lynch Executive Lounge. I tillegg huser flyplassen banker, vekslingskontor (begrenset åpningstider) og minibanker.

I luftfartsindustrien er Cork Lufthavn indikert med forkortelsene ORK (IATA-kode) og EICK (ICAO-kode).

Link til Cork Lufthavn offisielle webside.

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Flizzr
 • Hertz
 • Irish Car Rentals
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Payless Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Andre bilutleiesteder i Cork

I tillegg til Cork Lufthavn i Cork sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Cork:

Sentrumsbeliggenheter