Bilutleie Montecatini Terme

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Montecatini Terme på dine vegne.

Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
search_main.worry_free_block.title
  • search_main.worry_free_block.usp.no_worries_deductible
  • search_main.worry_free_block.usp.unlimited_mileage
  • search_main.worry_free_block.usp.top_rated_suppliers
  • search_main.worry_free_block.usp.full_full_fuel_policy

Bilutleie Montecatini Terme

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Montecatini Terme på dine vegne.

Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Montecatini Terme

  1. Hjem
  2. Bilutleie Italia
  3. Montecatini Terme
EasyTerra Bilutleie Montecatini Terme er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Montecatini Terme

Innledning

Det er mange termiske vannkursteder i den italienske regionen Toscana. Byen Montecatini Terme ble bygget rundt de termiske vannkurstedene, som sies å ha en helbredende effekt, særlig for mennesker med mage- og leverproblemer. Det eldste og mest berømte vannkurstedet i byen er Tettucio Terme i hovedgaten fra det 19. århundre. Montecatini er en attraktiv by, der storslagenheten fra gamle dager er rådende.

Befolkning

Byen har over 20 000 innbyggere.

Beliggenhet

Montecatini Terme ligger i provinsen Pistoia i den nordlige delen av Toscana. Byen ligger like langs motorveien fra Pisa til Firenze i dalen Valdinievole der elven Nievole renner gjennom de såkalte Slettene av Lucca (Piana di Lucca).

Økonomi

I Montecatini Terme handler alt om de termiske vannkurstedene. Byen har utviklet seg til en av de mest populære kurstedene i Italia og til og med Europa. Det er ikke bare folk med helseproblemer som besøker byen; Montecatini er også en fin destinasjon for dem som vil nyte storslagenheten av den billedskjønne gamlebyen (Montecatini Alto). Det er også en populær konferanseby.

Flyplasser

Det er to flyplasser i nærheten av Montecatini Terme: Peretola Lufthavn nær Firenze (offisielt: Aeroporto di Firenze "Amerigo Vespucci") og Pisa Internasjonale Lufthavn "Galileo Galilei". Pisa Lufthavn ligger 42 kilometer mot vest og Firenze Lufthavn 46 kilometer mot øst. Begge flyplassene kan lett nås med leiebil via motorveien A11 som går tett opptil Montecatini.

Offentlig Transport

Montecatini har god offentlig transport, med for eksempel forbindelser til Firenze, Lucca og provinshovedstaden Pistoia. Byen ligger også langs jernbanelinjen Pisa-Firenze: på dagtid stopper togene hvert 30. minutt. Det går en taubane med antikke tog fra det 19. århundre mellom Montecatini Terme og den gamle bydelen Alto.

Trafikk og Parkering

Parken med de termiske vannkurstedene (Parce di Terme) og omgivelsene er en fotgjengersone. Det er dyrt å parkere i nærheten, men det er parkeringsplasser like utenfor byen, der du kan parkere leiebilen billigere og ta en skyttelbuss til sentrum.

Hoteller

Det finnes et stort utvalg av overnattingssteder rundt Parce di Terme, men det er stor etterspørsel etter hotellrom. Vi anbefaler derfor å bestille overnatting god tid i forveien. I de senere årene er det blitt bygget noen nye hoteller, lenger unna parken, men her vil du gå glipp av storslagenheten i Montecatini Terme. Det er noen enkle gjestehus i den gamle delen av byen, Montecatini Alto, for budsjettreisende.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Montecatini Terme anbefaler vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Montecatini Terme

EasyTerra Bilutleie Montecatini Terme sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Italia, men i en annen by enn Montecatini Terme, klikk deg frem til Bilutleie Italia-siden, der du kan velge byen i Italia der du vil leie en bil.