Up to 30% off On bookings placed from 24 nov until 1 dec

Bilutleie London City Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i London City Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie London City Lufthavn

 1. Hjem
 2. Bilutleie Storbritannia
 3. Bilutleie England
 4. Bilutleie London
 5. London City Airport
EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Stedsinformasjon for London City Lufthavn

London City Lufthavn i et nøtteskall

London City Lufthavn er den nyeste av flyplassene i London. Den ble åpnet i 1987 og ligger i den østlige delen av byen. Flyplassen vokser stadig og prosesserer nå ca. to millioner passasjerer i året, hovedsakelig forretningsreisende.

Det finnes et automatisk undergrunnsbane system som forbinder flyplassen med, blant annet, Docklands. Etter at dette nettverket kom ble skyttel bussen nedlagt, men er fortsatt lokale busser som går til og fra flyplassen.

Det er ikke hoteller på flyplassen, men det er flere i området. Flyplassen har mange restauranter, barer og kaffeer. Det er også mange butikker. Det er til og med en gratis tjeneste som bringer bagasjen din til bilen. Det finnes et Business senter med rom for maks 120 mennesker. I tillegg er det møterom og privat kontorer som er utstyrt med de vanligste business parafernalier. Andre tjenester på flyplassen er: banker, vekslingskontor, minibanker og trådløst internett. I tillegg er det en førstehjelpsstasjon og en sko pusser i i bygningens underetasje.

I luftfartsindustrien er London City Lufthavn indikert med forkortelsene LCY (IATA-kode) og EGLC (ICAO-kode).

Link til den offisielle websiden til London City Lufthavn.

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Avis
 • Budget
 • City Inter-Rent
 • Europcar
 • Green Motion
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental