Bilutleie London Victoria Jernbanestasjon

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i London Victoria Jernbanestasjon på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i London Victoria Jernbanestasjon.

 • Gratis avbestilling
 • Beste pris-garanti
 • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie London Victoria Jernbanestasjon

 1. Hjem
 2. Bilutleie Storbritannia
 3. Bilutleie England
 4. Bilutleie London
 5. London Victoria Train Station
EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Stedsinformasjon for London Victoria Jernbanestasjon

Generell informasjon

London Victoria Station er en av Londons og Storbritannias travleste stasjoner. Bare Waterloo Station mottar flere passasjerer hvert år. Stasjonen ligger i London sentrum, nær Buckingham Palace. Ved siden av stasjon finner du T-banestasjonen Victoria. Stasjonen ble innviet i 1968.

Transport

Har du tenkt å utforske London? Drosjeholdeplassen er å finne utenfor hovedinngangen på Terminus Place. Det er nok en drosjeholdeplass i nærheten av Plaza-utgangen på Victoria Place. Alle taxier er tilgjengelige for rullestolbrukere.  Du kan fortsette reisen ved å ta en bybuss på Terminus Place nær hovedinngangen. Rutebilstasjonen i Victoria ligger 600 meter fra stasjonen på Buckingham Road. T-bane er en rask og enkel måte å reise gjennom London på. Du finner inngangen til T-banestasjonen overfor plattform 7. Circle-, District-, og Victoria-linjene stopper her. Det er et turistkontor og en informasjonsskranke ved inngangen til T-banestasjonen. Du kan også leie en bil på London Victoria Station. Bilutleieselskapet Sixt er å finne i parkeringshuset i Eccleston Bridge Road.

Tjenester

Du finner reiseinformasjon hos turistkontoret og informasjonsskranken. Billetter kan bli kjøpt når som helst på dagen. Toaletter med fasiliteter for bleieskifting er å finne på plattform 1. Det er minibanker, vekslingskontorer, og Wi-Fi-soner. Bagasjevogner er å finne over hele stasjonen. Trenger du et hotellrom? Det er en egen skranke det er de hjelper deg å finne et hotell.  

Restauranter

London Victoria tilbyr et bredt utvalg av restauranter. Det er fast-food-kjeder, kaffebarer, eller du kan ta deg tid til å se en sportsbegivenhet i sportsbaren.

Butikker

Butikkene kommer heller ikke til å skuffe deg. Det er flere moteforretninger, en blomsterbutikk, telefonbutikker, bokhandlere, en butikk der du kan kjøpe klokker og en skobutikk. Dette er kun et noen få eksempler på ut store utvalget av butikker på stasjonen.

Nyttige lenker