Bilutleie London Victoria Jernbanestasjon

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i London Victoria Jernbanestasjon på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 2. juni – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie London Victoria Jernbanestasjon

 1. Hjem
 2. Bilutleie Storbritannia
 3. Bilutleie England
 4. Bilutleie London
 5. London Victoria Train Station
EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Stedsinformasjon for London Victoria Jernbanestasjon

Generell informasjon

London Victoria Station er en av Londons og Storbritannias travleste stasjoner. Bare Waterloo Station mottar flere passasjerer hvert år. Stasjonen ligger i London sentrum, nær Buckingham Palace. Ved siden av stasjon finner du T-banestasjonen Victoria. Stasjonen ble innviet i 1968.

Transport

Har du tenkt å utforske London? Drosjeholdeplassen er å finne utenfor hovedinngangen på Terminus Place. Det er nok en drosjeholdeplass i nærheten av Plaza-utgangen på Victoria Place. Alle taxier er tilgjengelige for rullestolbrukere.  Du kan fortsette reisen ved å ta en bybuss på Terminus Place nær hovedinngangen. Rutebilstasjonen i Victoria ligger 600 meter fra stasjonen på Buckingham Road. T-bane er en rask og enkel måte å reise gjennom London på. Du finner inngangen til T-banestasjonen overfor plattform 7. Circle-, District-, og Victoria-linjene stopper her. Det er et turistkontor og en informasjonsskranke ved inngangen til T-banestasjonen. Du kan også leie en bil på London Victoria Station. Bilutleieselskapet Sixt er å finne i parkeringshuset i Eccleston Bridge Road.

Tjenester

Du finner reiseinformasjon hos turistkontoret og informasjonsskranken. Billetter kan bli kjøpt når som helst på dagen. Toaletter med fasiliteter for bleieskifting er å finne på plattform 1. Det er minibanker, vekslingskontorer, og Wi-Fi-soner. Bagasjevogner er å finne over hele stasjonen. Trenger du et hotellrom? Det er en egen skranke det er de hjelper deg å finne et hotell.  

Restauranter

London Victoria tilbyr et bredt utvalg av restauranter. Det er fast-food-kjeder, kaffebarer, eller du kan ta deg tid til å se en sportsbegivenhet i sportsbaren.

Butikker

Butikkene kommer heller ikke til å skuffe deg. Det er flere moteforretninger, en blomsterbutikk, telefonbutikker, bokhandlere, en butikk der du kan kjøpe klokker og en skobutikk. Dette er kun et noen få eksempler på ut store utvalget av butikker på stasjonen.

Nyttige lenker

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Avis
 • Budget
 • City Inter-Rent
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car