Bilutleie London Heathrow Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i London Heathrow Lufthavn på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i London Heathrow Lufthavn.

 • Gratis avbestilling
 • Beste pris-garanti
 • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie London Heathrow Lufthavn

 1. Hjem
 2. Bilutleie Storbritannia
 3. Bilutleie England
 4. Bilutleie London
 5. London Heathrow Airport
EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Stedsinformasjon for London Heathrow Lufthavn

London Heathrow Lufthavn i et nøtteskall

Når det gjelder antall passasjerer er Heathrow Europas største flyplass. Flyplassen ligger i utkanten av London, 24 kilometer vest for byens sentrum. Den har fire terminaler. Terminal 1, 2 og 3 er forbundet til hverandre. Terminal 4 kan nås med det gratis Heathrow Express toget. I 2008 ble en ny terminal åpnet på vestsiden av flyplassen. Terminalen blir ikke fullstendig ferdig før 2015, og Heathrow vil da ha kapasitet for 90 millioner passasjerer i året.

Det er togstasjoner i midthallen i terminal 1, 2 og 3 og i Terminal 4. I tillegg er London lett å nå med bil, selv om veien mellom London og flyplassen er veldig hektisk.

Omkring flyplassen er det mange hoteller. Fra terminalene 1, 2 og 3 går en skyttelbuss til det største hotellet i området.
Heathrow tilbyr alt du kan forvente at en av verdens største flyplasser kan tilby: veldig mange butikker, snackbarer, kafeer og restauranter i alle terminalene.
Flyplassen har omfattende business fasiliteter, Den har, blant annet, 20 møterom og et konferanserom. I tillegg har mange flyselskaper sine egne lounger. I alle terminalene er det minibanker og vekslingkontor. Det er trådløs internettforbindelse og en internett kaffe i Terminal 4. Det er også lekeplass til barn, en førstehjelpsstasjon (som kan tilkalles på telefon) og apotek. Flyplassen er veldig godt tilrettelagt for handikappede.

I luftfartsindustrien er London Heathrow Lufthavn indikert med forkortelsene LHR (IATA-kode) og EGLL (ICAO-kode).

Link til den offisielle webside til London Heathrow Lufthavn