Bilutleie Boston

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Boston på dine vegne.

Bilutleie Boston

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Boston på dine vegne.

Hvorfor bestille gjennom oss?
  • search_main.usp.free_cancellation search_main.usp.free_cancellation_subscript
  • search_main.usp.lowest_price search_main.usp.lowest_price_subscript
  • search_main.usp.number_pickup_locations search_main.usp.number_pickup_locations_subscript
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Boston

  1. Hjem
  2. Bilutleie USA
  3. Boston

EasyTerra Bilutleie Boston er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Boston

Bilutleie Boston
Bilutleie Boston

Innledning

Boston er hovedstaden i den amerikanske staten Massachusetts og er en av de eldste byene i USA. Byen er full av historie og er vuggen til Den amerikanske Revolusjon. Imidlertid, de som elsker kunst, kultur, arkitektur og vakre parker vil absolutt like å besøke denne byen.

Befolkning

Byen har nesten 600.000 innbyggere. I virkedager er dette tallet fordoblet på grunn av pendlere fra forstedene som kommer til Boston for å jobbe. Hele Boston området har omtrent 4,5 millioner innbyggere.

Beliggenhet

Boston ligger nordøst i USA i regionen New England. Byen er bygget langs elven Charles River som strømmer ut i Massachusetts Bay. New York ligger 150 kilometer sørvest for Boston.

Økonomi

Lokaløkonomien er veldig diverse. Takket være vel ansette institusjoner av høyere utdanning (Harvard University og Massachusetts Institute of Technology, MIT) har mange høyteknologiske selskaper sin base i Boston.

Andre sektorer er finansieringsvirksomhet og media (hovedsakelig forleggere). Havnen i Boston er også en av de største i den amerikanske nordøst kysten.

Turismen har også en enorm betydning, 17 millioner årlige turister bruker cirka 8 milliarder dollar.

Flyplasser

Bostons Logan Internasjonale Lufthavn er den viktigste flyplassen i New England, den ligger bare noen få kilometer øst fra Boston sentrum.

Fordi flyplassen blir heftig brukt er det få muligheter til å ekspandere. Derfor ble det utpekt to flyplasser til for å lette flytrafikken til den travle Logan Lufthavn. Men disse flyplassene ligger i betydelig avstand og er derfor bare et godt alternativ for dem som skal nordover (Manchester-Boston Regional Lufthavn) i den sydlige delen (T.F. Green Airport) av Boston.

Offentlig transport

Boston har et utmerket offentlig transport nettverk. Kjernen i dette nettverket er T-banen med fire linjer, Togene som tilhører den røde og oransje linjen går mellom nord og sør, den grønne og blå går øst og vest. Uttrykkene ‘inbound’ og ‘outbound’ kan være forvirrende, men det betyr retningen toget har i forhold til byens sentrum, inbound går ned til sentrum og outbound går fra sentrum.

I tillegg er det et bra buss nettverk. De såkalte Express busses har færre stopp og kjører lengre avstander.

Det finnes også ferger, spesielt fergen som går mellom Long Wharf og Navy Yard er passende for turister som skal fra USS Constitution Museum til Faneuil Hall området. 

Trafikk og parkering

Veiene i de fleste amerikanske byene er typisk konstruert etter en grid plan, Bostons veier er ikke det. De fleste veiene i den gamle delen av byen har et uregelmessig vei mønster og likner derfor mer på gamle europeiske byer enn på de amerikanske byene.

Parkering i gatene er hovedsakelig reservert for innbyggerne. De stedene hvor du kan parkere har vanligvis veldig høye avgifter, derfor er det bedre å parkere i et av parkeringshusene i stedet. Du finner parkeringshus blant annet ved Quincy Market, Aquarium, State Street Financial Center og Theater District. Det finnes også en underjordisk parkeringsplass under Boston Commons.

Massachusetts Turnpike er den eneste bomveien, den er veien til Logan Lufthavn.

Hoteller

Boston har et stort utvalg av hotelltilbud i alle pris kategorier, fra hypermoderne til klassisk. De vakreste (men også dyreste) hotellene ligger i renoverte historiske bygninger.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Boston foreslår vi Google og følgende kilder:

 

Bilutleiesteder i Boston

EasyTerra Bilutleie Boston sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i USA, men i en annen by enn Boston, klikk deg frem til Bilutleie USA-siden, der du kan velge byen i USA der du vil leie en bil.