Bilutleie Antwerpen Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Antwerpen Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Antwerpen Lufthavn

 1. Hjem
 2. Bilutleie Belgia
 3. Bilutleie Antwerpen
 4. Antwerp Airport
EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Stedsinformasjon for Antwerpen Lufthavn

Antwerpen Lufthavn i et nøtteskall

Antwerpen har en liten flyplass som ligger i forstaden Deurne. Folk pleier bare å kalle den 'Deurne Flyplass'. Den er hjemmebasen for det Flamske Flyselskapet (VLM), som har direkteflygninger til Manchester og London (London City Lufthavn). De fleste passasjerene som bruker denne flyplassen er forretningsreisende. Iløpet av vinteren organiserer Welcome Air charter-turer til Innsbruck i Østerrike.

Det finnes en busservice fra flyplassen til sentralstasjonen i Antwerpen. Flyplassen ligger seks kilometer sør-øst for byens sentrum og den er lett å komme til med bil. Det er ikke hoteller på flyplassen. Antwerpen har i seg selv et stort omfang av hoteller.

Det er en meget liten flyplass. Det finnes en restaurant og en liten kiosk med aviser, ukeblad og tobakk. Fordi flyplassen for det meste brukes av forretningsreisende er det tre salonger, som er slått sammen til en stor salong med møtesal. Catering er disponibelt og det er også et 50 seters auditorium. Flyplassen er veldig tilrettelagt for funksjonshemmede. Det finnes en WiFi-spot trådløs internettforbindelse. I tillegg er det et museum med gamle fly.

I luftfartsindustrien er Antwerpen Flyplass indikert med forkortelsen ANR (IATA-kode) og EBAW (ICAO-kode).

Link til offentlig webside Antwerpen Lufthavn.

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • Hertz
 • SIXT Rent a Car
 • Your Rent

Andre bilutleiesteder i Antwerpen

I tillegg til Antwerpen Lufthavn i Antwerpen sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Antwerpen:

Jernbanestasjoner

Sentrumsbeliggenheter