Bilutleie Antwerpen Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Antwerpen Lufthavn på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Antwerpen Lufthavn.

  • Gratis avbestilling
  • Beste pris-garanti
  • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Antwerpen Lufthavn

  1. Hjem
  2. Bilutleie Belgia
  3. Bilutleie Antwerpen
  4. Antwerp Airport
EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Stedsinformasjon for Antwerpen Lufthavn

Antwerpen Lufthavn i et nøtteskall

Antwerpen har en liten flyplass som ligger i forstaden Deurne. Folk pleier bare å kalle den 'Deurne Flyplass'. Den er hjemmebasen for det Flamske Flyselskapet (VLM), som har direkteflygninger til Manchester og London (London City Lufthavn). De fleste passasjerene som bruker denne flyplassen er forretningsreisende. Iløpet av vinteren organiserer Welcome Air charter-turer til Innsbruck i Østerrike.

Det finnes en busservice fra flyplassen til sentralstasjonen i Antwerpen. Flyplassen ligger seks kilometer sør-øst for byens sentrum og den er lett å komme til med bil. Det er ikke hoteller på flyplassen. Antwerpen har i seg selv et stort omfang av hoteller.

Det er en meget liten flyplass. Det finnes en restaurant og en liten kiosk med aviser, ukeblad og tobakk. Fordi flyplassen for det meste brukes av forretningsreisende er det tre salonger, som er slått sammen til en stor salong med møtesal. Catering er disponibelt og det er også et 50 seters auditorium. Flyplassen er veldig tilrettelagt for funksjonshemmede. Det finnes en WiFi-spot trådløs internettforbindelse. I tillegg er det et museum med gamle fly.

I luftfartsindustrien er Antwerpen Flyplass indikert med forkortelsen ANR (IATA-kode) og EBAW (ICAO-kode).

Link til offentlig webside Antwerpen Lufthavn.

Andre bilutleiesteder i Antwerpen

I tillegg til Antwerpen Lufthavn i Antwerpen sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Antwerpen: