Bilutleie Verona

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Verona på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Verona

  1. Hjem
  2. Bilutleie Italia
  3. Verona
EasyTerra Bilutleie Verona er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Verona

Bilutleie Verona
Bilutleie Verona

Innledning

Verona er en av de vakreste byene i Italia. Shakespeares kjærlighetshistorie om Romeo og Julie hører til i Verona. I tillegg er byen kjent som Lille Roma, på grunn av dens betydning i romersk tid.

Befolkning

Verona er den 12. største byen i Italia: den har ca. 243,000 innbyggere. På grunn av den historiske bakgrunnen har byen hatt mange innvandrere. I dag er flertallet av innbyggerne (93%) av italiensk opprinnelse.

Beliggenhet

Elven Adige renner rett igjennom Verona. Den berømte innsjøen Grada ligger rett vest for byen. I tillegg ligger Verona i nærheten av utkanten til Dolomittene. Det er også mulig å gjøre en dagstur fra Verona til andre interessante landsbyer og byer i området.

Økonomi

På samme måte som andre italienske byer er Verona en virkelig turistattraksjon. Hvert år tiltrekker denne eldgamle byen mange besøkende. I 2000 ble hele sentrum i Verona erklært Verden sarv av UNESCO. Byen er også berømt for sin vin, som Soave, Valpolicella, Bardolino. Suvenirer blir også produsert, som blir solgt til turistene. Det finnes også fabrikker i byen.

Flyplasser

Verona har en flyplass, Verona Villafranca Lufthavn, som ligger 16 kilometer fra byen. Den prosesserer flyreiser til ande italienske byer, og fra større europeiske byer som Amsterdam, London og Helsinki.

Offentlig transport

AMT-bus er busselskapet som opererer i Verona. Bussene forbinder stasjonen til andre steder rett utenfor Verona. I tillegg til bussene og toget som stopper i Verona, finnes den ingen annen form for offentlig transport. Med tog tar det ca. en og en halv time til Venezia. Det er også gode togforbindelser til steder, som blant annet, Milano og Firenze.

Trafikk og Parkering

Om morgenen og tidlig ettermiddag er biler ikke tillatt i byens sentrum, med mindre du oppholder deg i et hotell i sentrum. Det er gratis parkeringsplasser ved Via Citta di Nimes (i nærheten av togstasjonen) og Porta Vescovo, hvor bussene går fra til sentrum.

Hoteller

Det er ikke vanskelig å finne hotell i Verona, men vi anbefaler å bestille på forhånd, spesielt iløpet av sommeren.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Verona, vi Google, og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Verona

EasyTerra Bilutleie Verona sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Italia, men i en annen by enn Verona, klikk deg frem til Bilutleie Italia-siden, der du kan velge byen i Italia der du vil leie en bil.