Bilutleie Arnhem

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Arnhem på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 2. juni – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Arnhem

 1. Hjem
 2. Bilutleie Nederland
 3. Bilutleie Arnhem
EasyTerra Bilutleie Arnhem er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Arnhem

Bilutleie Arnhem
Bilutleie Arnhem

Innledning

Arnhem er hovedstaden i provinsen Gelderland. Under andre verdenskrig ble byens sentrum ødelagt i Slaget ved Arnhem, som faktisk var en kamp om Rhine broen. På denne broen (nå: John Frost broen) minnes Slaget ved Arnhem hvert år. Etter krigen ble sentrum gjenoppbygget, dette har gitt den en moderne følelse. Utenfor byens sentrum har Arnhem rommelige nabolag med mye grønt. Det finnes også mange nydelige parker.

Befolkning

Byen har nesten 150,000 innbyggere. I den andre halvdelen av det 19. århundre ble byen populær blandt rike borgere og mennesker som returnerte fra nederlandske Indonesia. På den tiden hadde byen og dens innbyggere et elitistisk bilde, som alltid har vært hos folket i Arnhem.

Beliggenhet

Arnhem ligger øst i Nederland på elven Nederrijn, ikke langt ifra den tyske grensen. Øst for byen er elven Rhine, og i nord grenser Arnhem til Veluwe regionen. Nijmegen er den nærmeste storbyen (20 kilometer). Arnhem ligger 65 kilometers fra Utrecht, 85 kilometer fra Eindhoven, 100 kilometer fra Amsterdam og 120 kilometer fra Rotterdam. Sør-vest for Arnhem ligger Betuwe regionen, sentrum for den nederlanske fruktdyrkningen.

Økonomi

Som en provisnhovedstad spiller regjeringen en viktig del i økonomien i Arnhem. I tillegg er energi-sektoren viktig: to store enegi bedrifter har sine hovedkvarter her og det nederlanskje sertivikeringsbyrået KEMA befinner se her i byen. I tillegg er det noen finansielle institusjoner, som bankforsikringen OHRA og de regionale kontorene til Postbank. Det finnes også store kjemikalie selskaper, AKZO Nobel.

Turistattrksjoner er friluftmiseumet (med rekonstruerte hus og bondegårder), safari parken Burgers' Zoo og nasjonalparken 'De Hoge Veluwe'.

Flyplasser

Den nærmeste flyplassen er rett over den tyske grensen, den tidligere militær flyplassen Laarbrucht, som har fått det nye navnet Weeze Lufthavn. Den blir brukt kun av lavprisflyselskaper med direkteflygninger til, blant annet, London, Barcelona og Roma. Weeze Lufthavn ligger 70 kilometer fra Arnhem.

Offentlig transport

Arnhem har et trolleybuss nettverk som er unikt i Nederland. Bussene er forbundet til kontaktledninger over veibanen. Det er planer om å erstatte trolleybusser med hydrogen busser. I tillegg til trolleybussene er det også vanlige by- og regionalbusser i byen. Sentralbusstasjonen ligger ved Stationsplein, nær jernbanestasjonen. Det går tirektetog til Utrecht, Amsterdam, Rotterdam og Haague.

Trafikk og Parkering

Arnhem har brede gater og veier,som gjør det til et enkelt sted å kjøre. Noen veier svinger kanskje i rare retninger, som gjerne setter din orientering på prøve. Noen verer er også, spesielt i byens sentrum, enveiskjørte.

I og rundt sentrum er det seks parkeringsparker som er indikert med skilt med teksten 'Centrumring+P'. Du kan også parkere leiebilen din i gaten, men det kan være vanskelig å finne plass, spesielt på lørdager, den månedlige shopping-søndagen og kveldsåpningene på torsdager. Du må ikke betale på parkometeret på søndager (unntatt shopping-søndager). Det er billigere å parkere i nærheten av Gelredome Stadium i Arnhem-Zuid. Det går regelmessige busser fra transferium til byen sentrum.

Hoteller

Byen har rimelig tilbud av hoteller, fra billige til 4 stjernes hoteller. I nærheten av Arnhem befinner hotellene seg ofte i vakre grønne omgivelser. Dersom du ønsker å bo på et spesielt hotell, da anbefaler vi at du bestiller på forhånd.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Arnhem, vi foreslår Google, og følgende kilder: 

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Budget
 • Europcar
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Thrifty

Bilutleiesteder i Arnhem

EasyTerra Bilutleie Arnhem sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Nederland, men i en annen by enn Arnhem, klikk deg frem til Bilutleie Nederland-siden, der du kan velge byen i Nederland der du vil leie en bil.