Bilutleie Picton

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Picton på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Picton

  1. Hjem
  2. Bilutleie New Zealand
  3. Picton
EasyTerra Bilutleie Picton er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Picton

Innledning

Picton er en by på New Zealands South Island. Det er en fin base for sykkel- og fotturer gjennom vinregionen Marlborough eller for seilturer over Marlborough Lyde. Dykkere vil også like seg her: Nær Picton ligger vraket av et russisk cruiseskip.

Befolkning

Byen har nesten 3000 innbyggere.

Beliggenhet

Picton ligger nord i New Zealands South Island. Det er en båthavn, en av de største i landet, i Waikawa, som har nesten vokst sammen med Picton. Vest for Picton ligger fjellene i Richmond Range, hvis høyeste fjelltopp er Mount Richmond (1760 meter).

Økonomi

Pictons havn spiller en viktig rolle i fergeforbindelsene til og fra North Island. Den er også en stor marina. Picton ligger i Marlborough, New-Zealands første og største vinregion. Vindyrking startet på 1970-tallet, et bevis på at landet er i stand til å produsere gode viner.

Flyplasser

Den lille flyplassen Picton Lufthavn opprettholder forbindelser til Wellington, New Zealands hovedstad, på North Island. Flyplassen ligger sør for byen, kun 5 minutter med bil fra Picton, og kan lett nås med leiebil via State Highway 1. Et annet alternativ er Nelson Lufthavn (regelmessige forbindelser til Auckland, Christchurch og Wellington), 114 kilometer med bil vest for Picton som nås via Queen Charlotte Drive og State Highway 6.

Offentlig Transport

Picton har ingen lokal kollektivtransport. Waikikis båthavn ligger omtrent 30 minutter til fots fra sentrum; det er også taxier. Det er regionale bussforbindelser til Christchurch, Nelson og Fox Glacier. Busstjenesten Nelson Lake Shuttles opprettholder bussforbindelser til de viktigste turistattraksjonene, deriblant St. Arnaud, Nelson Lakes National Park, Kahurangi National Park og destinasjoner i fjellene i Richmond Range.

Trafikk og Parkering

En leiebil er et ideelt transportmiddel for å nyte den imponerende naturen i regionen. Queen Charlotte Drive, mot Nelson, er en fantastisk rute langs den nordlige foten av Richmond Range og Marlborough Lyde. Picton har gode veiforbindelser til resten av South Island via State Highway 1 som går til Blenheim (det regionale transportkrysset) og Christchurch.

Hoteller

Det er en overflod av overnattingssteder i og rundt Picton, alt fra overnattingssteder for ryggsekkturister til luksuriøse hoteller og villaer. Særlig for ryggsekkturister er det et stort utvalg. Såkalte Baches er veldig populære. Det er hytter, ofte i nærheten av vann, som kan være både enkle og svært luksuriøs. Det finnes også mange leiligheter som du kan leie. Sist men ikke minst er det flere campingplasser i nærheten av Picton, og du kan også overnatte hos en vindyrker.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Picton anbefaler vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Picton

EasyTerra Bilutleie Picton sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Sentrumsbeliggenheter

Hvis du er ute etter en leiebil i New Zealand, men i en annen by enn Picton, klikk deg frem til Bilutleie New Zealand-siden, der du kan velge byen i New Zealand der du vil leie en bil.