Bilutleie Nuremberg

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Nuremberg på dine vegne.

 • Gratis avbestilling
 • Beste pris-garanti
 • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Nuremberg

 1. Hjem
 2. Bilutleie Tyskland
 3. Bilutleie Nuremberg
EasyTerra Bilutleie Nuremberg er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Nuremberg

Innledning

Nürnberg er den nest største byen i den tyske delstaten Bayern (etter München). Selv om mye ble ødelagt under andre verdenskrig, har byen et attraktivt sentrum, dominert av det imponerende slottet og de gotiske kirkene. I tillegg er det gater med nydelig restaurerte herskapshus, romantiske torg og intime steder: en ideell bytur-destinasjon.

Befolkning

Byen har over en halv million innbyggere.

Beliggenhet

Nürnberg ligger i delstaten Bayern sør i Tyskland. Sentrumet ligger ved Pegnitz-elven, like øst for der elven renner ut i Main. Nürnberg ligger omtrent 160 kilometer nord for den bayerske hovedstaden München.

Økonomi

I det 19. århundre utviklet Nürnberg seg til det industrielle hjertet av Bayern med etableringen av selskaper som Siemens og MAN. Industri er fremdeles viktig: Det er fabrikker for elektronisk, mekanisk og optisk utstyr, og kjøretøyer blir også produsert her. Siemens er den største industrielle arbeidsgiveren. Hvert år er byen vertskap for verdens største leketøysmesse, men det finnes også andre messer, særlig innenfor høyteknologi.

Flyplasser

Nürnberg Lufthavn (på tysk: Flughafen Nürnberg) ligger 5 kilometer nord for sentrum. Den kan lett nås med leiebil via motorveien A3 (Frankfurt -Regensburg). Denne veien er forbundet med to andre motorveier, A9 og A6. Sammen danner de en ringvei rundt Nürnberg.

Offentlig Transport

Nuremberg har et omfattende nettverk av offentlig transport. Det finnes T-baner, trikker og busser. De fleste linjene kjører via Hauptbahnhof (jernbanestasjonen) eller har stoppestasjon her. Det er også gode buss- og togforbindelser til andre steder i Tyskland og utlandet, deriblant München, Stuttgart, Frankfurt og Tsjekkia hovedstaden Praha.

Trafikk og Parkering

Nurnberg sentrum er delt inn fem seksjoner. Hvis du ønsker å kjøre fra en seksjon til en annen, må du først kjøre tilbake til ringveien for å nå det andre distriktet. Området i nærheten av slottet er stengt for kjøretøyer om natten. Mange parkeringsplasser i gaten er reservert for innbyggere, men det er flere parkeringshus rundt sentrum der du kan parkere leiebilen din. Et elektronisk system indikerer allerede på ringveien hvilke parkeringshus som har tilgjengelige plasser.

Hoteller

Nürnberg har et stort utvalg av overnattingssteder, alt fra ungdomsherberger og overnattingssteder i budsjettklassen til luksuriøse femstjerners hoteller. Det er også en campingplass like utenfor byen, Campingpark Nürnberg. Under store messer (særlig under den internasjonale leketøysmessen) er alle hoteller fullbookede. Hvis du ønsker å delta i messen, eller å besøke Nürnberg i denne perioden, må du bestille rom god tid i forveien.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Nürnberg anbefaler vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Buchbinder
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Flizzr
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Bilutleiesteder i Nuremberg

EasyTerra Bilutleie Nuremberg sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Tyskland, men i en annen by enn Nuremberg, klikk deg frem til Bilutleie Tyskland-siden, der du kan velge byen i Tyskland der du vil leie en bil.