• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Montreal

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Montreal på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Få rabatter på opptil 20% fra ulike utleiefirmaer - Gyldig og med 4. juni 2024
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Montreal

EasyTerra Bilutleie Montreal er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Montreal

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Montreal

Biltype
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Kabriolet
SUV

Bilutleiefirmaer i Montreal

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Montreal. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Thrifty

  8.7 (5611)
  Fra kr 309 / dag
 • Alamo

  8.6 (8882)
  Fra kr 753 / dag
 • National Car Rental

  8 (410)
  Fra kr 751 / dag
 • Discount

  7.9 (29)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  7.5 (9792)
  Fra kr 395 / dag
 • Hertz

  7.5 (7018)
  Fra kr 355 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.3 (4470)
  Fra kr 308 / dag
 • Avis

  7.2 (6089)
  Fra kr 365 / dag
 • Europcar

  7 (8304)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Enterprise

  8.6 (1994)
  Ingen priser tilgjengelig
 • ACE Rent A Car

  5.3 (16)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Economy Rent a Car

  Ingen vurderinger
  Fra kr 391 / dag

Når bestille en leiebil i Montreal?

Bilutleiefirmaer i og rundt Montreal

Hvis du er ute etter en leiebil i Canada, men i en annen by enn Montreal, klikk deg frem til Bilutleie Canada-siden, der du kan velge byen i Canada der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Montreal

EasyTerra Bilutleie Montreal sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

1073 Drummond Street
10830 Boulevard La Jeunesse
1206 Rue Stanley
1225 Metcalfe Street
159 Rue Saint antoine Ouest
6220 Boulevard Decarie
895 De La Gauchetiere Ouest

Lokal informasjon for Montreal

Innledning

Montreal er Canada andre by og den største i Francophone Québec. De mange skyskraperne minner om New York, men Montreal er ikke så ektisk som denne amerikanske by. Gamlebyen og havneområdet (Vieux-Montréal og Vieux-Port) består av naturskjønne gater og hus. Det som er spesielt med Montreal undergrunns-byen: en enorm sammensetning av undergrunns- butikker, kontorer, kafeer, restauranter, kinoer, t-baner og i tillegg et konferansesenter (Palais des Congrès). Mange mennesker i Montreal kommer hit for å rømme fra trafikken og fra det harde været om vinteren eller den varme sommeren.

 

Befolkning

Selve byen har over halvannen million innbyggere, men urban området har en befolkning på over 3,5 millioner. Omtrent to tredjedeler av menneskene snakker fransk, rundt 20% snakker engelsk. I tillegg er det et stort innvandrersamfunn som hverken har fransk eller engelsk som sitt morsmål.

Beliggenhet

Montreal ligger sørvest i Quebec, omtrent 720 kilometer sørvest for Quebec By og 190 kilometer øst for den kanadiske hovedstaden Ottawa. New York ligger over 600 kilometer sør. Byen er bygget på en øy (Île de Montréal) hvor St. Lawrence elven og Ottawa møtes. St. Lawrence-elven forbinder De Store Sjøer i vest til Atlanterhavet i øst. I nord grenser Montréal borders on the Rivière des Prairies.

Økonomi

Den økonomiske krisen på 1970 og 1980 tallet rammet byen hardt. Det var ikke før på midten av 1990 tallet at byen klarte å komme seg opp igjen, takket være nye industrier som kom i form av telekommunikasjon, software-utvikling, luftfart og utvikling- og produksjon av legemidler. Havnen ble mindre viktig, selv om den fortsatt spiller en rolle i transporten av bulkgods mellom Nord-Amerika og Europa.
Også hovedkontoret til den Internasjonale Organisasjonen for sivil Luftfart (ICAO) og den Internasjonale Lufttransport Organisasjonen (IATA) ligger her. Filmindustrien gir også en viktig økonomisk innskudd. Mange filmer blir produsert i Montreal og byen arrangerer viktige filmfestivaler.

Flyplasser

Det finnes to internasjonale flyplasser nær Montreal, en for passasjerflygninger og en for varefrakt. Mirabel Lufthavn nordvest for byen ble bygget for å bli den viktigste flyplassen i Montreal. I dag blir den bare brukt til varefrakt.
Passasjerflyginger går fra Montreal-Pierre Elliott Trudeau Internasjonale Lufthavn. Folket i Montreal kaller den fortsatt Dorval Lufthavn, som er det gamle navnet. Flyplassen ligger vest i Montreal, og via Motorvei 20 er man der på tjue minutter. Det er mange internasjonale direkteflyginger, til steder som Amsterdam, London, Paris og Frankfurt.
Det går en skyttelbuss (Aérobus) til byen sentrum og en bybuss til Gare Dorval togstasjon.

Offentlig transport

Société de Transport de Montréal (STM) betjener t-banen og bussene i byen. Det finnes egne turistbilletter som er gyldige for en eller tre dager, og disse kan brukes i all offentlig transport. Om sommeren kan disse billettene kjøpes i alle t-bane stasjonene, om vinteren bare på de store stasjonene i Berri-UQAM, Peel og Bonaventure.
Sistnevnte ligger nær Montreals sentralstasjon (Gare Central). Det går regelmessig tog til Ottawa (2 timer) Toronto (4.5 timer) og Quebec by. En gang til dagen går en Amtrak til New York (10 timer).

Trafikk og Parkering

Som mange andre storbyer har også Montreal trafikkproblemer. En årsak til dette er at byen er bygget på en øy: bygging av broer og tunneler over den brede St. Lawrence-elven er dyrt. For biler er det bare fire broer og én tunnel. Rivière des Prairies, lengre nord, er mye smalere og der er åtte broer.

Indikasjonene "nors, sør, øst og vest" på trafikkskiltene samsvarer ikke helt overens med pekerne av kompasset. Veiene fra Rivière des Prairies til St. Lawrence-elven er indikert som de går fra nord til sør, men egentlig går de fra nordøst til sørvest.
St. Laurent Boulevard er hovedgaten, også indikert som "The Main". Kryssene er ytterligere merket "east" (Øst) eller "west" (Vest). I Montreals forsteder har du lov til å svinge til høyre på rødt lys, men ikke i sentrum av byen. Du får høy bot hvis du bryter denne regelen.

Å finne parkeringsplass på gatene i byen er ikke lett. Det er lettere å bruke offentlig transport der. Parker aldri nær en parkeringsplass med rød merkelapp. Disse er utelukkende reservert innbyggere med parkeringstillatelse. På vinteren må se se opp for snø skrapere. Når de måker gatene må alle bilene være fjernet.

Hoteller

De koseligste hoteller og bed & breakfast ligger i gamlebyen Montreal (Vieux-Montréal) og nær den gamle havnen (Vieux-Port). Selv om prisene selvfølgelig varierer, er det vanligvis ikke så dyrt etter internasjonal standard. Alle internasjonale hotellkjeder er representert i byens sentrum. Vi anbefaler å bestille hotell på forhånd.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Montréal, vi Google, og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  50 - 100 km/h
 • Språk
  English, French
 • Populær bilklasse
  Mellomstor

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Thrifty
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Discount
 • Budget
 • Hertz
 • Dollar Rent a Car
 • Avis
 • Europcar
 • Enterprise
 • ACE Rent A Car
 • Economy Rent a Car
 1. Hjem
 2. Bilutleie Canada
 3. Bilutleie Montreal