Bilutleie Vaasa

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Vaasa på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Vaasa

 1. Hjem
 2. Bilutleie Finland
 3. Bilutleie Vaasa
EasyTerra Bilutleie Vaasa er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Vaasa

Bilutleie Vaasa
Bilutleie Vaasa

Innledning

Den finske byen Vaasa ble nesten helt ødelagt av brann i midten av det 19. århundre. Den nye byen ble ikke gjenoppbygd på samme sted, men omtrent 6 kilometer nordvest for den gamle byen. Ruinene av kirken, skolen og rådhuset i det tidligere Vaasa er nå en del av en fritidspark. En av Vaasas hovedattraksjoner er skjærgården Kvarken utenfor kysten.

Befolkning

Vaasa har ca. 60 000 innbyggere. De siste årene har befolkningen økt betydelig, hovedsakelig på grunn av ankomsten av high-tech-selskaper (se Økonomi). Omtrent 25 % av innbyggerne snakker svensk. Dette understreker de sterke båndene med Sverige.

Beliggenhet

Vaasa ligger vest i Finland, på Bottenvika. Utenfor kysten ligger mange små øyer som danner Kvarken-skjærgården, et naturreservat.

Økonomi

Vaasa er en industriby med grener fra for eksempel ABB Strömberg (automatisering og elektronikk) og Wärtsilä, en produsent av dieselmotorer for skip. I tillegg blir det forsket mye på nye teknologier for energiproduksjon. Ikke mindre enn 10 000 mennesker er ansatt i denne sektoren. Vaasa er også hjem til et universitet og andre institutter for høyere utdanning.

Flyplasser

Vaasa Lufthavn ligger 10 kilometer sørøst for sentrum. Det er daglige forbindelser til Helsingfors og Stockholm, og fire ganger i uken til Umeå i Sverige. Flyplassen kan nås med leiebil på 10-15 minutter fra sentrum via E12 eller E8.

Offentlig Transport

Byens offentlige busstransport blir administrert av Vaasan Paikallisliikenne. Bussene kjører hver time eller hver halvtime, og forbinder også de omkringliggende områdene med Vaasas sentrum. Det er bussforbindelser til for eksempel Uleåborg, Åbo og Tammerfors. De fleste togene kjører til og fra Seinäjoki, øst for Vaasa. Det er også en daglig fergeforbindelse til det svenske tettstedet Holmsund, Umeås havn på den andre siden av Bottenvika.

Trafikk og Parkering

Da byen ble gjenoppbygd (se Innledning), ble det brukt et rektangulært gatemønster, noe som gjør det svært enkelt å finne frem i Vaasa. Det er mer enn nok parkeringsfasiliteter, men du må betale for gateparkering i sentrum. Du kan enkelt besøke andre steder langs Bottenvika med leiebil, da kystveien E3 går tvers gjennom Vaasa. Tammerfors kan nås via E12 (avstand: 419 kilometer).

Hoteller

Den økende aktiviteten i Vaasa har ført til et større utvalg av overnattingssteder. Det er forretningshoteller, men også luksuriøse vannkursteder og enkle gjestehus og bed & breakfast-steder. Mange mennesker bor i et av feriehusene i nærheten Vaasa eller på campingplassen på Vaskiluoto-øya, overfor byens sentrum.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Vaasa anbefaler vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • SIXT Rent a Car

Bilutleiesteder i Vaasa

EasyTerra Bilutleie Vaasa sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Flyplasser

Sentrumsbeliggenheter

Hvis du er ute etter en leiebil i Finland, men i en annen by enn Vaasa, klikk deg frem til Bilutleie Finland-siden, der du kan velge byen i Finland der du vil leie en bil.