• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Calgary

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Calgary på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Calgary

EasyTerra Bilutleie Calgary er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Populære steder for bilutleie i Calgary

Disse stedene er de mest populære for bilutleie i Calgary

Bilutleie tilbud i Calgary

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Calgary

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Calgary

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Calgary. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Alamo

  8.4 (9004)
  Fra kr 508 / dag
 • National Car Rental

  8.2 (414)
  Fra kr 516 / dag
 • Avis

  8.1 (6191)
  Fra kr 480 / dag
 • Hertz

  8.1 (7097)
  Fra kr 379 / dag
 • Discount

  7.8 (29)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (4522)
  Fra kr 368 / dag
 • Budget

  7.6 (9906)
  Fra kr 1067 / dag
 • Thrifty

  7.4 (5685)
  Fra kr 364 / dag
 • Europcar

  6.8 (8417)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Enterprise

  8.4 (2032)
  Ingen priser tilgjengelig
 • NÜ Car Rentals

  6.8 (20)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Mex Rent a Car

  3.9 (46)
  Ingen priser tilgjengelig
 • U-Save Auto Rental

  8.5 (264)
  Ingen priser tilgjengelig
 • ACE Rent A Car

  5.3 (16)
  Fra kr 653 / dag

Når bestille en leiebil i Calgary?

Bilutleiefirmaer i og rundt Calgary

Hvis du er ute etter en leiebil i Canada, men i en annen by enn Calgary, klikk deg frem til Bilutleie Canada-siden, der du kan velge byen i Canada der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Calgary

EasyTerra Bilutleie Calgary sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Lokal informasjon for Calgary

Innledning

Calgary er en by i Canada som er kjent spesielt som et vintersport destinasjon. I 1988 arrangerte byen Vinter OL, hvor det ble mange nye rekorder i Olympisk Oval ishallen for hurtigløp på skøyter. 
Det er en utstrakt by. Bare sentrum (kommersiell) er tett bygget med skyskrapere. Rundt sentrum er byens forsteder veldig rommelige. Calgary er en typisk "bil by", og for å komme seg fra et område til et annet er det nødvendig med bil. Byens omgivelser innbyder også til utforskning med bil. På den ene siden ligger Rocky Mountains, på den andre siden den Kanadiske prærien.

Befolkning

Det er en av de raskest voksende byene i Canada. I 1971 hadde Calgary 400,000 innbyggere, idag har det tallet økt til en million. Dette har fremfor alt med oljeindustrien å gjøre, som har vokst enormt siden 1960 tallet. Og det fortsetter å vokse.

Beliggenhet

Calgary ligger vest i Canada, på den østlige siden av Rocky Mountains, på en høyde på over 1,000 meter. Byen ligger sør i provinsen Alberta, og to elver krysser byen. Om sommeren er elven Bow et populært fiskeområde. Nær byens sentrum renner den mindre elven Elbow River inn i Bow.
På grunn av byens utbredelse grenser nå de sør-vestlige forstedene til Indianerreservatet av Sarcee stammen.

Økonomi

Oppdagelsen av olje og gass i Alberta har stimulert Calgarys vekst. Det var også en ulempe, fordi når oljeprisene fall på 1980 tallet, led lokaløkonomien. Bystyret innså at byen var blitt altfor avhengig av oljeindustrien, og fra den tiden ble det satset stort på andre områder. Høyteknologi og turisme er står fremst. Vintersport byene i Rocky Mountains (Banff, Lake Louise og Canmore) tiltrekker mange besøkende, men også de mange festivalene og andre begivenheter som byen arrangerer hvert år.
Fordi byen ligger ved Trans Canada landevei er den også en viktig transport-hub.

Flyplasser

Calgary Internasjonale Lufthavn ligger nord øst for byen. Det er forbindelser til forskjellige byer i Canada, USA og Sentral Amerika, og det finnes også direkteflyginger til Europeiske byer som London, Paris, Frankfurt og Amsterdam. Det finnes ikke offentlig transport til flyplassen, men det er en hotell skyttlebuss.

Offentlig transport

Offentlig transport i Calgary består av 160 busslinjer og et effektivt by banesystem. For besøkende til byen er by banetoger det viktigste. Disse såkalte C-Train har tre linjer som konvergerer ved 7th Avenue i Calgary sentrum. Langs denne gaten kan du også benytte C-Train som er gratis. Hvis din destinasjon er lengre ut må du betale.

For regionale destinasjoner er det busser som betjenes av Red Arrow (busstasjon i 9th Avenue) og Greyhound (busstasjon 1 kilometer vest for sentrum).
Selv om Calgary ligger ved Canadian Pacific Railway, er ikke denne jernbanen lengre i bruk for passasjertransport.

Trafikk og Parkering

Veiene i Calgary har tillegg som indikerer hvilken type veier som er involvert. Til å begynne med, hver "Aveny strekker seg fra øst til vest og hver Gate" fra nord til sør. Disse veiene er vanligvis enveiskjørte. "Boulevard" eller "Drive" innebærer større direkteveier, og "Trail" indikerer hovedveier. For eksempel Deerfoot Trail (eller Highway nummer 2) til Edmonton, hovedstaden i provinsen Alberta nord i Calgary (rundt tre timers kjøring). Banff, senter for vintersport, ligger en times kjøretur vestover i Calgary på hovedveien Trans Canada.

Det er ikke vanskelig å finne parkeringsplass i Calgary. Det finnes mange steder du kan parkere, men du må betale. Vær uansett oppmerksom på at røde parkometer indikerer at maks parkeringstid er 15 minutter. På noen veier er det ikke lov å parkere etter kl. 15.30, for å lette trafikken. Hvis du bryter den regelen blir bilen din tauet bort. For å unngå problemer er det best å parkere bilen din i en av byens parkeringshus.

Trafikkpolitiet overvåker fartsgrensene intenst, både med faste og mobile overvåkingskameraer.

I selve byen er det noen få sykkelstier, men for eksempler langs elven Bow er det en nydelig sykkelvei.

Hoteller

Calgary har et enormt tilbud av hoteller. De fleste hoteller ligger i bykjernen. Hoteller, moteller og bed & breakfast steder finnes overalt i byen. Fordi Calgary er en så ekspandert by anbefaler vi å velge hotell som ligger ikke langt ifra dine planlagte aktiviteter. Under Stampede Festivalen er et hotell midt i sentrum det beste valget, men hvis du er på gjennomreise til, for eksempel, Vancouver, er det best å overnatte et sted nær hovedveien Trans Canada (16th Avenue inni byen). Vi anbefaler å bestille hotell på forhånd, spesielt på vinteren og under festivaler og begivenheter.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Calgary, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  50 - 100 km/h
 • Språk
  English, French
 • Populær bilklasse
  Mellomstor

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Avis
 • Hertz
 • Discount
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Thrifty
 • Europcar
 • Enterprise
 • NÜ Car Rentals
 • Mex Rent a Car
 • U-Save Auto Rental
 • ACE Rent A Car
 1. Hjem
 2. Bilutleie Canada
 3. Bilutleie Calgary