• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Kortrijk

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Kortrijk på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Kortrijk

EasyTerra Bilutleie Kortrijk er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleiefirmaer i Kortrijk

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Kortrijk. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Avis

  8.3 (5940)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Dollar Rent a Car

  8.2 (4314)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Europcar

  7.9 (8061)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Hertz

  7 (6852)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Thrifty

  7.7 (5438)
  Ingen priser tilgjengelig

Lokal informasjon for Kortrijk

Innledning

Kortrijk skylder Romerne dette navnet, som kalte det Cortoriacum. Byen presenterer seg selv som byen i Golden Spurs, etter kampen mellom Flamlendingene og Franskmennene i 1302. Seieren feires fortsatt den 11 Juli hvert år. Kortrijk har et vakkert historisk senter med de middelalderske Broel-tårnene, som er hovedattraksjonen. Ikke alle bygningene er orginale, forresten. For eksempel Begijnhof ble opprinnelig bygd i det 13. århundre, som etterpå ble ødelagt av brann tre ganger. Den nåværende dateres tilbake til det 17. århundre. Kortrijk kalles også et senter for kunst og kultur. Den såkalte Buda øyen i Leie/Lys elven er en kunstnerkoloni.

Befolkning

Byen har over 70,000 innbyggere.

Beliggenhet

Kortrijk ligger vest i Belgia, ikke langt ifra Franske byer som Roubaix og Lille. Gent ligger noen 40 kilometer nord-øst. Byen ligger ved elven Leie/Lys, som renner inn i Gent fra Nord-Frankrike. Denne elven deler seg i Kortrijk sentrum og deretter renner sammen igjen. Øyen som på denne måten blir til - Buda øyen - ligger midt i Kortrijk.

Økonomi

Tidligere var byens økonomi basert på dyrking av lin og assosierte industrier. Byen produserer fortsatt madrasser, veggtepper og klær. I tillegg har flere industrier utviklet seg, spesielt maskineri og bearbeiding av metall.
På samme måte som hele den Vestlige økonomien spiller tjenestesektoren en viktig rolle. Når det er sagt, ligger aksjene i byens økonomi under gjennomsnittet i Flandern.

Flyplasser

Vest-Flamske Interkommunale Lufthavn, Kortrijk-Wevelgem, er en liten flyplass som blir brukt hovedsakelig til forretningsreisende og godstransport.
Den nasjonale flyplassen i Zaventem nær Brussel ligger 100 kilometer østover. Kortrijk er også lett å komme til fra Charleroi Lufthavn, som ligger 125 kilometer sør-øst.

Offentlig transport

Togstasjonen i byens sentrum er et knutepunkt. På fremsiden av denne stasjonen avgår bybussene som betjenes av De Lijn. Barn under seks år og studenter reiser gratis på byens offentlige transport.

Trafikk og parkering

Kortrijk ligger langs A14 (til Antwerpen) og A19 (til Brugge), som kommer sammen sør-vest i byen (Aalbeke knutepunkt).

Å kjøre i Kortrijk er lett. Husk at det er blitt forsøkt å holde biler utenfor byen så mye som mulig, med noen områder som er erklært bilfrie soner. Bykommunen har bygd seks store parkeringsplasser omkring sentrum, to av dem er under grunnen. Å parkere på en av disse parkeringsplassene er veldig billig (første time er gratis, etter dette koster det € 2.50 for en hel dag). Parkeringsplassene er indikert med skilt, som gjør det enkelt å finne veien til den nærmeste parkeringsplass. En av de største og best beliggende parkeringsplassene er Centrumparking Veemarkt.

Hoteller

I byens sentrum finnes noen koselige mindre hoteller med glimrende pris/kvalitetsforhold. Disse ligger ofte i historiske bygninger. I tillegg er det noen hoteller sør for A14, som ligger i mer landlige omgivelser. Generelt sagt så er det ikke nørvendig å bestille på forhånd, unntatt du har et spesielt hotell i tankene.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Kortrijk foreslår vi å Google, og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Dutch, German, French
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • Hertz
 • Thrifty
 1. Hjem
 2. Bilutleie Belgia
 3. Bilutleie Kortrijk