Bilutleie Queenstown

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Queenstown på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Queenstown

  1. Hjem
  2. Bilutleie New Zealand
  3. Queenstown
EasyTerra Bilutleie Queenstown er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Queenstown

Bilutleie Queenstown
Bilutleie Queenstown

Innledning

Queenstown er en praktfullt plassert by på New Zealands South Island. Om sommeren kan du dra på flotte vandreturer gjennom fjellene, og om vinteren er det et populært sted for skigåere.

Befolkning

I selve byen bord det ca. 10 000 mennesker, men hele distriktet har nesten dobbelt så mange innbyggere.

Beliggenhet

Queenstown ligger sørvest på New Zealands South Island, på Lake Wakatipu. Denne enorme innsjøen er dannet av isbreer og er formet som en Z. Queenstown ligger omtrent midt på nordkysten. På den andre siden av Lake Wakatipu vil du se Remarkables, en fjellkjede, som virkelig kan kalles bemerkelsesverdig, fordi toppene ser ut tennene til en enorm sag.

Økonomi

Queenstowns økonomi er i stor grad basert på turisme i vintermånedene, selv om flere og flere mennesker også besøker byen og omgivelsene om sommeren. Det er fire store skibakker i nærområdet: Cardrona Alpine Resort, Coronet Peak, Remarkables og Treble Cone. Det er også noe vindyrking i liten skala som gjør byen til verdens sørligste vinregion.

Flyplasser

Queenstown Lufthavn ligger 10 kilometer øst for sentrum. Utenom innenlandske flyturer til Auckland, Christchurch og Wellington, opprettholder flyplassen også forbindelser til Sydney, Melbourne, Brisbane og Coolangatta (Gold Coast) i Australia. Ruten til flyplassen er forresten spektakulær: Rullebanen er omgitt av fjellene i de sørlige alpene. Flyplassen kan lett nås med leiebil via Frankton Road (State Highway 6A). Avkjørselen til flyplassen er tydelig skiltet.

Offentlig Transport

Det er en begrenset lokalbuss-tjeneste med tre linjer, administrert av Connectabus. Denne busstjenesten er imidlertid ikke billig. Alle bussene stopper på Camp Street, nær kjøpesenteret O'Connell. I helgene går det en nattbuss fra busstasjonen til Frankton, Arrowtown og Kelvin Heights. Det går også busser til andre byer på South Island, inkludert Invercargill, Dunedin og Christchurch. En hundre år gammel dampbåt arrangerer båtturer på sjøen for turister.

Trafikk og Parkering

Det er lett å finne veien rundt i byen, og det er mer enn nok parkeringsfasiliteter. Byen ligger langs motorveien SH6 fra Cromwell til Kingston. En gren av denne veien (SH6A) går til Queenstown. Motorveien er i god stand, men på de fleste andre veier rundt Queenstown må du kjøre forsiktig. Veiene gjennom dette kuperte området kan være smale og svingete. Veien til skiområdet Cardona er spesielt vrien.

Hoteller

Queenstown har et stort utvalg av overnattingssteder, fra vandrerhjem for ryggsekkturister til luksuriøse hytter samt bed & breakfast-steder, leiligheter og hoteller. Queenstown sentrum er et underholdningsområde med restauranter, kaféer og diskoteker. Det kan bli høylytt om natten, så hvis du liker fred og ro bør du heller finne et overnattingssted like utenfor byen, for eksempel ved mye det langt roligere Wanaka, en time med bil fra Queenstown.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Queenstown anbefaler vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Queenstown

EasyTerra Bilutleie Queenstown sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i New Zealand, men i en annen by enn Queenstown, klikk deg frem til Bilutleie New Zealand-siden, der du kan velge byen i New Zealand der du vil leie en bil.